Обемни букви

Разполагаме с огромно разнообразие от обемни букви, които можем да изработим за фасадата на сградата Ви, поставени на постамент или друго място където искате да бъдат монтирани.

Алуминиеви обемни букви с неон 

Представляват отворени обемни букви, може да присъстват и други рекламни елементи, като логото Ви например. Изработват се от алуминиева ламарина със заварени странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят по RAL. Имат отворена предна част - открит неон. Тези обемни букви са пододящи за рекламни идеи, в които целта надписът да се забелязва от далеч, тъй като тези букви имат висока яркост на светене на неоновата тръба.

Алуминиеви обемни букви с неон и лицева част от плексиглас 

Обемните букви и рекламните елементи (като лого например), се изработват от алуминиева ламарина. Имат заварени или нитовани странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят по RAL (сиситема за селекция на цвета), лицето на буквите е от плексиглас (поликарбонат) - опал с транслуцентно фолио в нужния цвят. Осветленито на буквите е неоново, но благодарение на плексигласа се постига ефект от по-мека светлина.

Алуминиеви обемни букви със светодиоди 

Това са LED обемни букви и рекламни елементи изработени от алуминиева ламарина - заварени или нитовани странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят избран по таблица (RAL), лицето на буквите е от плексиглас (поликарбонат) - опал с транслуцентно фолио в нужния цвят.

Осветлението е с влагозащитени светодиоди LED. Ако изберете този тип обемни букви, ви гарантираме решение с дълъг живот на осветителните тела и ниска консумация на електроенергия.

Контражурни обемни букви 

Или на по-прост език казано, обемни букви и рекламни елементи със задно осветление. Обемните елементи се изработват от алуминиева или неръждаема ламарина, пластмаса или друг материал. Осветлението се полага в основата на буквите и най-често е неон или светодиоди светещи с мека, отразена, ореолна светлина.

Обемни букви светещи с луминисцентни лампи 

Това решение е подходящо за букви и рекламни елементи с големи размери. Разполагат с вътрешна носеща конструкция от стоманени профили с антикорозионно покритие, облечена с алуминиева ламарина. Лицевата част се изработва от винил или поликарбонат с транслуцентни фолиа. Основното предимство на тези обемни букви е ниската им себестойност силната им светлина.

Обемни букви без осветление

Най често се изработват от пластмаса, плексиглас, неръждаема ламарина, алуминий. Евтино решение за външна реклама. Цената се сформира спрямо материала, който е използван за изработката на рекламния надпис.

Това решение е подходящо за киенти, чийто бизнес няма за цел да привлича погледите на евентуални клиенти в по-късните часове. 

Портфолио "Обемни букви"