НОВИНИ

 • 05.11.2009 Есента и FARCO
  Това златно време на годината за нас е белязано от усилена работа по външната и вътрешна рекламна визия на обектите на Пени Маркет България в цялата страна. Много скоро ще споделим и някои снимки.  повече »
 • 08.09.2009 Вкусове на Варна
  Не пропускайте кулинарното изложение "Вкусове на Варна", което вече се провежда в морската столица на България! Съвместно с организаторите от Реперта и ние от Фарко се погрижихме участниците да имат стабилен партньор, за да изложат своите...  повече »
 • 21.08.2009 Внушителна реклама за магазин Кауфланд
  Екипът ни се справи блестящо с предизвикателството от страна на верига магазини Кауфланд в Разград. Тук можете да разгледате снимките и описанието на едно мащабно съоръжение - тежка категория в нашата сфера.      повече »
 • 17.09.2009 Пени Маркет България
    Пени Маркет България се довериха на ФАРКО за изграждането на рекламно-информационните съоръжения за магазините им в България. Първият от тях - в гр. Ловеч, вече е готов. Тук можете да го разгледате.  повече »
 • 29.08.2009 Магазин за музикални инструменти
  Барабани, китари, тонколони... всичко е в "House of the rising force". Стилна визия и интересна тематика - не просто магазин... Вижте го и вие!  повече »
 • 17.07.2009 Изкуство в светлина
  Изящни скулптури и вълнуващи картини - за нас беше удоволствие да ги облеем в светлина. Тук може да видите някои снимки, но искрено препоръчваме да им се насладите на живо... А на нашите приятели от Art M Gallery пожелаваме успех в...  повече »