НОВИНИ

 • 31.05.2010 Винилна реклама на гуми MICHELIN
  Пътувайки към Сточна гара в София, няма как да не забележите огромната реклама на Michelin, която преобразява и отличава нашите приятели от автоцентър Радиал.   повече »
 • 08.04.2010 Внушително рекламно съоръжение Sofia Residential Park
  Завършихме едно интересно рекламно съоръжение - на Sofia Residential Park. Горната част се състои от обемни несветещи букви, а долната част - прорязани светещи букви в сатенирана неръждаема стомана. Доволни сме от крайния...  повече »
 • 17.03.2010 Нови обекти в Сердика център
  100 грама сладки, Badoo, BSB, Camper - това са магазините в Сердика център, за които с голямо удоволствие се включихме в изграждането на екстериорното им рекламно оформление. Търговският център вече е открит - можете да разгледате не само...  повече »
 • 14.05.2010 Нещо интересно - декорация с бар кодове
  Декорация на сграда на Техно Ентъртейнмънт с алуминиеви профили, представляващи бар код. Бар кодовете отличават сградата в комбинация с фирмен надпис от обемни светещи букви със също толкова интересен шрифт.     повече »
 • 06.04.2010 Христос Воскресе!
  FARCO поздравява всички свои приятели с Възкресение Христово!   повече »
 • 15.03.2010 FARCO изгради щанд за Тримо България
  FARCO изгради изложбения щанд на Тримо България за изложението Българска строителна седмица, което се проведе в Интер Експо Център от 9 до 13 март 2010г. Щандът е с площ 24 кв.м. и е изработен по индивидуален проект на Тримо...  повече »