НОВИНИ

 • 27.08.2010 Нов магазин на Кауфланд в гр. Плевен
  За жителите на гр. Плевен вече има нов и модерен хипермаркет от веригата Кауфланд. Наше беше удоволствието да създадем външния рекламен облик на магазина, а плевенчани могат да се насладят на разнообразието от стоки в търговския...  повече »
 • 28.07.2010 Golden Queen - златните реклами
  Рекламните надписи Golden Queen са наистина впечатляващи. Те напълно отговарят на първоначалната ни идея с инвеститора - не просто да привличат, а да приковават вниманието. За да й се радваме в този завършен вид, Golden Queen премина...  повече »
 • 05.07.2010 Денонощен Пени Маркет за гостите на Несебър и Поморие
  Гостите на курортните ни градове вече могат да бъдат спокойни - на тяхно разположение е непрекъснато обслужване в магазините на Пени Маркет. А ние свършихме приятната задача денонощната работа да не остане незабелязана.    повече »
 • 25.08.2010 Светеща реклама Борса за подправки
  В очакване на есенното захлаждане екипът ни приключи с монтажа на големия светещ рекламен надпис Борса за подправки в гр. Севлиево. Светещата червена чушка ни напомня за една приятна възможност за сгряване в по-хладните дни, които...  повече »
 • 12.07.2010 ECO Battery - с грижа за природата
  За всички нас беше удоволствие да се включим в екологичен проект за разделно събиране на стари батерии, по задание на Макметал Холдинг АД и Екобатери АД. По тяхна инициатива ние изработихме специални кошчета за неизползваеми батерии,...  повече »
 • 21.06.2010 Вкусно суши за посетителите на Гранд Мол Варна
  За любителите на сушито във Варна вече има ново място - Thang Long Sushi. Все още обаче самият суши бар е в суров вид.   повече »