НОВИНИ

 • 09.11.2010 Честит рожден ден на Пени Маркет!
  Този месец нашите приятели от веригата Пени Маркет отбелязват първата си година от стъпването си на българския пазар. Екипът на Фарко им пожелава весело празнуване и още много години доволни клиенти и високи продажби!   повече »
 • 15.10.2010 Стартираме Kaufland - Ботевград
  Пред нас се задава най-новото ни предизвикателство - изграждането на външни рекламни елементи за новия магазин на Kaufland в гр. Ботевград. Поставихме началото с паната за информационната табела.   повече »
 • 20.09.2010 Ефектна реклама на ресторант TOSCANA
  С голямо удоволствие се включихме по изпълнението на това интересно задание - изработка и монтаж на обемни букви TOSCANA с контражурно осветление и светещо лице на буквите. Рекламният надпис вече краси фасадата на ресторанта, а вие можете...  повече »
 • 29.10.2010 Charme - изкушение за дами
  Нашият екип изработи красиви рекламни надписи за новооткрития магазин Charme в Galaxy Trade Plaza, а също и рекламен надпис върху фасадата на търговския център. Рекламите са специално създадени така, че да хармонират на изисканите...  повече »
 • 14.10.2010 Фасадно осветление на сграда TECHNO
  След монтажа на надписа от обемни букви TECHNO и декорацията с бар кодове, нашият екип завърши изграждането на външния облик на сградата на Техно Ентъртейнмънт със стилно фасадно осветление. Сградата вече е осветена с мощни светодиодни...  повече »
 • 10.09.2010 Нещо романтично за младоженци
  Ето една приятна изненада за бъдещите младоженци, която може да донесе допълнително настроение в сватбения ден. Специално изработена табела, на която могат да бъдат гравирани имената на хората или да има надпис "младоженци". Усмивките са...  повече »