НОВИНИ

 • 03.01.2011 Честита нова 2011 година!
  Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти!   повече »
 • 27.12.2010 Честита Коледа!
  Екипът на ФАРКО честити на всички свои приятели Рождество Христово и им пожелава здраве, късмет и благополучие!     повече »
 • 01.12.2010 Красив рекламен надпис със "златен" ефект
  С желанието си за "златния" ефект на външната реклама клиентите ни от Аспекти плюс ООД извършиха поредната стъпка към атрактивния външен вид на новия си проект - апартхотел Анастасия. Комплексът разполага и с луксозни заведения за хранене...  повече »
 • 28.12.2010 Реклама на Национална агенция за сигурност "Командос АС"
  Интересно рекламно решение за Резиденция Командос - стилен надпис с черен страничен борд и златно лице през деня, а през нощта е светещ в жълто. Визията от една страна е атрактивна и впечатляваща, а от друга подчертава стабилността на...  повече »
 • 20.12.2010 Реклама на Болярка във Велико Търново
  За нас беше изключително удоволствие да изпълним рекламния надпис и лого на Болярка върху новата Била, разположена до едно от най-новите и възлови кръстовища в гр. Велико Търново. Екипът ни се завърна в София доволен от изпълнения проект...  повече »
 • 16.11.2010 Кауфланд - гр. Ботевград
  Още един хипермаркет от веригата Кауфланд отвори врати - вече и в Ботевград. А нишият екип завърши успешно и това предизвикателство - изграждането на външните рекламни съоръжения на най-новия магазин от германската верига.   повече »