НОВИНИ

 • 09.06.2011 Нова визия - Penny Маркет България
  За нас беше изключително удоволствие да изпълним първия от веригата магазини на Penny Маркет България, който е устроен според новата концепция  за модерен дискаунт. Освен, че е съобразен напълно с нуждите и изискванията на...  повече »
 • 14.03.2011 Ново предложение за спа и почивка
  Имахме удоволствието да поставим рекламния надпис на най-новото предложение за отдих и спа процедури в сърцето на Рила планина - Спа хотел Костенец. Ние сме щастливи, че персонализирахме облика на това красиво място и препоръчваме на...  повече »
 • 20.01.2011 Проведе се годишното събрание на БАПРИЕ
  На 15.01.2011г. се проведе годишното събрание на Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи, на което бе представен доклад за извършената дейност през изминалата 2010 година. Членовете на асоциацията са...  повече »
 • 05.04.2011 Неонова реклама на Мебелна компания ЕНИКОМ-М
    Екипът на Фарко ЕООД изработи ажурна покривна реклама с неонови елементи и неонова фасадна реклама на сградата на мебелна компания Еником-М, където можете да откриете стоки както на утвърдени български производители, така и на...  повече »
 • 25.02.2011 Рекламен надпис и лого на Райфайзен банк
  Централният клон на Райфайзен банк в София вече се отличава с нов надпис и лого, които са изработени съгласно всички технически и дизайнерски изисквания за външно брандиране на банката.     повече »
 • 03.01.2011 Новата наредба за тютюнопушене влиза в сила
  ФАРКО уведомява всички свои клиенти, че във връзка с влизащата в сила Наредба за условията и реда, при които се допуска тютюнопушене в закрити обществени места и в сградите с обособени работни места, служители на РИОКОЗ ще следят за...  повече »