НОВИНИ

 • 10.02.2014 Верига казина "Адмирал" - повериха своя бранд на "Фарко"
  Веригата от казина "Адмирал" се довериха на Фарко за брандиране на своите фасади. За последните месеци изработихме и монтирахме редица рекламни съоръжения в различни точки на страната. Брандиране включваше разнообразни материали за реклама...  повече »
 • 10.05.2013 "ФАРКО" с проект за "DECATHLON"
  Имаме удоволствието да съобщим, че "FARCO" започна монтажа на рекламните съоръжения за  "DECATHLON" С подкрепата на възложителите от "АТ Инженеринг 2000" ООД работим по мащабния проект на френската верига. Рекламната площ ...  повече »
 • 14.07.2011 Рекламен надпис MetLife
  Централният офис на MetLife Inc.  вече се отличава с нов надпис, който е изработен съгласно всички технически и дизайнерски изисквания за външно брандиране на компанията.             повече »
 • 10.02.2014 Пореден проект изпъленен от екипа на ФАРКО - този път за "Мегатрон" , официален вносител на "Bobcat" , John Deere"
  Екипът на Фарко - реализира за своя клиент поредица от светещи обемни елементи за централния им офис в гр. Стара Загора - официален вносител на марките "Bobcat" , " John Deere " и др. Изработката включваше елементи от вакуумформован...  повече »
 • 08.12.2011 Време за забавления в TEQUILA Club и Club MYSTIC
  Честит празник на всички студенти! Повече забавления и купони до зори ви очакват в новооткритите TEQUILA Club и Club MYSYIC, украсени със светещи реклами от FARCO.    повече »
 • 27.06.2011 Американското авиошоу Thunderbirds идва в Граф Игнатиево
  Екип на FARCO изработи указателните табели за авиошоуто на американските Военновъздушни сили Thunderbirds, проведено на 25.06.2011г. в Авиобаза Граф Игнатиево по повод 100-годишнината на Българската авиация. Организатор на събитието бяха...  повече »