УСЛУГИ

ФАРКО е рекламно студио, занимаващо се с външна и интериорна реклама. Сред услугите ни можете да намерите богато разнообразие от кострукции с рекламна и функционална цел, които да представят бизнеса Ви в най-добрата светлина.

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като се стремим да не “рециклираме идеите си”, ами да предлагаме възможно най-подходящото решение за Вашия бизнес.

Можем да Ви консултираме и да ви предложим оптимален вариант цена-качество, като разбира се, очакваме от Вас пълно доверие, защото това е  в основата на добрите партньорски взаимотношения.

Заедно ще изградим рекламната концепция, която най-добре Ви инпонира. В процеса на изграждането й получавате напълно безплатно: оглед, вземане на размери, разработване на проект и консултации за избор на най-добрия вариант. На разположение сме дори да разработим няколко визии, докато с увереност не посочите тази, която най-много Ви пасва. Ще бъдем насреща за въпросите Ви, през целия процес на дизайн, проектиране, изработка и монтаж на Вашата рекламна конструкция от която имате нужда.