НОВИНИ

 • 15.08.2017 Втората "луна" на Троян или поредното атрактивно рекламно съоръжение
  Днес приключи монтажа на поредното атрактивно рекламно съоръжение реализирано от екипа на ФАРКО. ЕЛПРОМ ТРОЯН се сдоби с уникално светещо въртящо се лого на покрива на административната сграда на завода, което заслепява погледите или...  повече »
 • 15.09.2014 Билборд или неонова табела? Кой искате да забележи бизнеса Ви?
  Фарко е рекламно студио, което са занимава с дизайн, проектиране и изработка на различни видове външна реклама. Имаме дългогодишен опит и доказани специалисти в областта. Защо да изберем Фарко? Ако искате проект, изведен от дизайн до...  повече »
 • 13.02.2014 Какво е външна реклама и има ли тя почва у нас
    Външната реклама е един от най-ефективните начини за рекламиране, защото седи на вниманието на преминаващите хора 24 часа в денонощието. Именно затова, е важно да направите външната си реклама максимално въздействаща. Доброто...  повече »
 • 25.09.2014 Ефективна светеща реклама!
  Основно предимство на светещите реклами, поставени върху високи сгради е, че се забелязват от далече и имат пряко въздействие върху потребителя. Да използваме вечерта, за да осветим града с рекламни послания, винаги е добра...  повече »
 • 12.09.2014 Рекламирайте бизнеса си в движение с минимална инвестиция!
  ФАРКО е рекламно студио, занимаващо се с брандиране на автомобили. Разполагаме с екип от специалисти с богат опит в рекламния бизнес, които могат да ви предложат най-доброто решение, спрямо целта на кампанията Ви.Защо да брандирам...  повече »
 • 10.02.2014 Височината не е проблем за ФАРКО - светещи обемни букви КЦМ 2000
    Изработка, доставка и монтаж на 4 броя фасадни лога КЦМ 2000 - Пловдив - обемни букви и елементи с вътрешно светодиодно осветление. Монтаж на височина 48.00 м.  повече »